dinsdag 26 mei 2015

bloemetjes uit de tuin op je bord

Bloemen maken je gerecht zo kleurrijk, en het is zo eens iets 'anders'...
Dus we hadden bezoek, en dan deden we het eens wat anders ;-)


De boerenkool blijft ook maar groeien, dus hebben we die nog eens gebruikt.
Zie hier het resultaat! De gast was aangenaam verrast :-)


Wat heb ik bij elkaar gevoegd?

Onderaan zit witlof en spinazie blaadjes
Ik heb zoete aardappel gekookt (in blokjes gesneden) en op het einde, wanneer het water afgegoten is, voeg ik de boerenkool (grof gehakt) er even bij om te laten mals worden... niet verder koken!
Dus zoete aardappel en boerenkool erbij
ansjovisjes
pompoenpitten
feta
koolbloemetjes en viooltje
frambozenazijn en olijfolie
fleur de sel
klein beetje cayennepeper erover

en klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten