dinsdag 4 november 2014

Halloween THE party!

Vorig weekend was het dan eindelijk zover... na een opbouw van 4 dagen met onze creatieve handen en zielen, werd alles 1 geheel en mochten de genodigden ervan genieten... met verwonderde blikken en de camera in de aanslag zo bleek :-)

Als ik nu zeg dat het voor ons low budget was, dan ga ik natuurlijk wel gefronste wenkbrauwen tevoorschijn toveren, en dat is begrijpelijk... We hebben natuurlijk een prachtige locatie in ons bezit en door de jaren heen een arsenaal aan "gerief" verzameld die nu van onder het stof werd gehaald.
Maar verder is er zeker gebruik gemaakt van sloophout, papier, ballonnen, takken, lakens, gordijnen, lintjes, glazen bokalen die toch naar de glasbak gaan en resten verf... Je komt daar echt al wel ver mee! Dan nog griezelige hapjes en drankjes erbij, met de nodige handigheid en bereidwilligheid van vrienden, en je feestje is compleet :-)

Een eerste blik van het resultaat...



En dan beginnen we van bij het begin... de ingang met spinnenweb... sommigen liepen in het donker bijna in de val!

 de grafzerken met hoofden en nog niet gestorvenen

De wegwijzers om het noorden niet kwijt te spelen...

De bezemparking die in de loop van de nacht vol geraakte...

Enkele hapjes... skelet met dipsaus, vingers, ogen, paprika hoofdjes, ratten, rotte eieren, pierenpasta, bloedbrood, spookcake, shotjes waar de doden weer springlevend van werden... en de lijst werd nog langer naarmate de gasten kwamen en hun lekkere spijzen meebrachten :-) Het vuur voor de bbq stond ook roodgloeiend, dus menig vlezelijke versnaperingen werden verschroeid en verorberd...

                         


 De sfeermakers waren ook talrijk aanwezig..





En later op de avond werd het feest verder gezet binnenshuis...










En iedereen vertrok weer voldaan en tevree naar huis... al vliegend of gewoon met de auto :-)
al vol verwachting voor de reünie van volgend jaar.


2 opmerkingen:

  1. Inderdaad, de kosten wel, maar de moeite niet gespaard.En het resultaat mocht er zijn: heksensabbat om U tegen te zeggen.:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. merci :-) jij hebt je ook al wel laten gaan, had je wat getriggerd ;-)

      Verwijderen